Cookie Policy

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op je apparaat worden geplaatst zodat we jou een betere gebruikerservaring kunnen bieden. Onze cookies worden gebruikt om bijvoorbeeld je voorkeuren op te slaan, of producten in je winkelmandje te onthouden. Daarnaast gebruiken wij nog cookies van bijvoorbeeld Google Analytics & Meta. Dit doen wij omdat wij graag zien hoeveel mensen er op de site komen. Zo kunnen we onszelf bij een goede score een schouderklopje geven. Daarnaast zetten we deze cookies in om met advertenties onze vacatures onder de aandacht te kunnen brengen, of nieuw redactietalent aan te te trekken.

Wil je dit liever niet? Zet dan de cookies opslag in de instellingen van je browser uit.


Let wel op: als je dit doet, functioneren sommige elementen op de site mogelijk minder goed.

Zelf cookies bakken?

Ingrediënten

  • 125 gram zachte boter

  • 225 gram bruine basterdsuiker

  • 12 gram gemalen kaneel

  • 5 gram gemalen kruidnagelen

  • 120 gram water

  • 375 gram Zeeuws bloem, gezeefd

  • 12 gram bakpoeder, gezeefd

Werkwijze

Meng in een kom de boter, de suiker, kaneel en kruidnagel en voeg al werkende, het water toe. Voeg bloem en bakpoeder toe en kneedt dit tot een egaal deeg.

Koelzetten  gedurende minimaal 1 uur. Deeg uitrollen. Rondjes uitsteken van ca. 6 cm doorsnede of deegbolletjes van ca. 30 gram maken en deze platdrukken.

Deegrondjes op een bakplaat leggen en bakken in een voorverwarmde oven op 190 ºC gedurende 10 minuten.

Laten afkoelen op een rooster.